Artcaching

Det var en gång i våras som jag tillsammans med en kollega kom på att vi skall starta en gratis konstjakt. Artcaching! Jag tänkte att; om det finns människor som samlar på digitala saker, eller tycker att det är kul med geocaching, då borde även min idé om att samla konst fungera. Vi startade den 11 augusti 2015 i samband med Kulturkalaset. På varje annonspelare hänger vi upp minst ett konsttryck. Ett konsttryck som är unikt och gjort för hand- Den som vill får ta med sig konsttrycket hem.

Riktiga målningar

Denna veckan hängde vi upp riktiga målningar på pelarna runt om i Göteborg. Jag bidrog med några av mina alster. Sammanlagt hängde vi upp 25 olika målningar på pelarna. Jag gillar idén Artcaching av flera skäl. Självklart är det roligt, men i grunden ligger det för min del en del djupare tankar om den här typen av fri konst. Läs mer om Artcaching