En del av mig är mitt jobb…

Och jag älskar det! Att vara konstnär och samtidigt få arbeta kreativt är underbart. Jag är  väldigt glad och tacksam för att jag varje dag får möjligheten att uppleva kreativiteten med andra. När det dessutom ger oss möjlighet att dela med oss till andra känns det perfekt.

Det var lite nervöst på morgonen när vi gjorde i ordning vårt tält. Vi hade ju inte varit med på Kulturkalaset tidigare och visste inte riktigt hur många som skulle dyka upp och vilja trycka. Men vi hade våra aningar, eftersom vi varit med på Konsthallens Tryckverkstad. På Konsthallen var det fullt ös från morgon till kväll… Så blev det även i vårt tält. Det var nästan så att våra vernissager inte var intressanta för människor var helt inne i sitt tryckande. Men vi lyckades med att hänga upp Artcaching i stan som utlovat, ha våra vernissager utanför tältet och samtidigt ha ett himla tryck i vårt tält. Härligt!

Artcaching @Kulturkalaset

Den 16 och 17 augusti kl 12-20 levererar vi tryck Bältesspännarparken

Under två dagar bildar vi en mini-tryckverkstad i vårt tält. Här får du möjlighet att uttrycka dig med text, bild, eller båda…Vad vill du säga världen? I vårt tält kan du skapa något eget och ta med det hem, eller så hänger vi upp det i vårt tält…eller på stan.

Vi kommer även att ha tre Artcaching vernissager vid vårt tält i Bältesspännarparken och sammanlagt elva olika konstnärer som ställer ut under dessa två dagar. Förutom konstverket på själva vernissagen hänger vi upp unika serier av varje konstnär på fasta platser i stan; Valand, Clarion Post Hotel, Storan, Avalon, Palmhuset, Brasserie Lipp och Stadsbiblioteket.